Bestil afhentning af varer til slibning

Venligst oplys afhentningsadresse og kontaktoplysninger

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi passer godt på dine oplysninger og bruger dem med omtanke

Hos Junget lægger vi stor vægt på, at du er tryg ved at interagere med os digitalt på tværs af platforme og medier. Vi ønsker at være 100 procent ærlige og gennemsigtige om, hvordan vi med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen behandler de oplysninger, vi får, når du interagerer med os.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, og hvad de bruges til. 
 

 

Persondatapolitik, Junget A/S
 

1.  Formål med denne politik

Denne persondatapolitik regulerer vedr. al handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Junget A/S, CVR.nr: 36947578

Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er Jungets mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.
 

2.  Hvilke oplysninger indsamler vi?

  •   2.1. Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på det.

Alle besøg ved en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres

  • Dato og tidspunkt for besøg
  • De sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen på den besøgende, hvis muligt
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalyse data fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da
 

  • 2.2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside
  • Oplysninger du deler med os via sociale medier
  • Oplysninger sendt på e-mail
     

3.  Cookies

  • 3.1.  Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap - eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

  • 3.2.  Cookietyper og deres formål

Vi anvender følgende former for cookies:

  • Tekniske cookies:
    Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.
     
  • Statistikcookie:
    Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistisk cookies her.
     
  • Markedsføringscookie:
    Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsførings cookies her.
     
  • Personaliseret cookie:
    Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.


Cookies på junget.dk

Dynamicweb.VisitDate bruges til at bestemme dit sidste besøg. Denne cookie indholder information om datoen for dit siste besøg til junget.dk. Cookien bruges til statistik og gemmes i et (1) år fra dit sidste besøg, hvorefter det slettes. 

Dynamicweb.VisitorID indeholder et unikt ID, som gives til brugeren når junget.dk besøges. Cookien bruges til statistik og gemmes i et (1) år fra dit sidste besøg, hvorefter det slettes.

Google Analytics indsamler data om trafikken på junget.dk, såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på hjemmesiden. Junget bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på junget.dk.

Junget.CookieRule Når du har accepteret vores advarsel om anvendelse af cookies, vil vi gemme en cookie på din computer, til at huske din accept, den gemmes i (1) år, og slettes automatisk derefter.

Cookies fra 3. part

Websitet har følgende cookies/integrationer fra tredjepart:

  • Google Analytics
  • Campaign Monitor
  • Dynamicweb
  • LinkedIn
  • Facebook

     
  • 3.3.   Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

4.  Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

  • 4.1.  Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Gennemførelse af ordrer i online butik, herunder kurv funktion, betaling, tjek af kortoplysninger, m.m.
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digitale løsninger.
  • Arkiv over registrerede produkter og tilhørende personlige oplysninger.
  • Administration af medlemskaber.
  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os
  • Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.
  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.
     
  • 4.2.  Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Junget til de formål, som er anført i pkt. 4.1 ovenfor

  • 4.3.  Øvrig information om behandlingen

Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overført til lande udenfor EU, og vil derfor til enhver tid være beskyttet af EU’s regler om beskyttelse af personoplysninger.
 

5.  Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

  • 5.1. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
     
  • 5.2. Alle ansøgninger slettes efter endt ansøgningsforløb, og uopfordrede ansøgninger gemmes ikke efter 6 mdr.
     

6.  Dine rettigheder

  • 6.1.  I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:
    • Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger Junget A/S behandler om dig.
    • Du kan til enhver tid anmode om at Junget A/S korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger.
    • Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk
       

7.  Sikkerhed

Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
 

8.  Kontakt

Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på junget@junget.dk eller tage direkte kontakt til vores persondataansvarlig på ah@junget.dk. Virksomheden kan endvidere træffes på 89 36 55 00 inden for normale kontortider.

  • 8.1.  Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger
     

 9.  Version

Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 05.06.2018

 

Kontakt Junget

Det kræver både visioner og erfaring at skabe kundetilpassede maskin-, værktøjs- og slibeløsninger til industrien, men hos Junget har vi begge dele. Ring til Junget på +45 89365500. - Sammen finder vi en løsning.
Find en medarbejder for direkte kontakt
Poul Thøgersen
Poul Thøgersen
CEO +45 20 20 61 37 pth@junget.dk
Steen Hansen
Steen Hansen
Key Account Manager +45 20 20 63 37 sh@junget.dk
Steen Johansen
Steen Johansen
Key Account Manager +45 40 43 53 50 sjo@junget.dk
Michael Hald Laursen
Michael Hald Laursen
Key Account Manager +45 20 20 63 56 mhl@junget.dk
Ulrik Søe
Ulrik Søe
Key Account Manager +45 20 20 61 76 us@junget.dk
Flemming Korgard
Flemming Korgard
Maskinsalg Intern +45 89 36 55 10 fk@junget.dk
Birgit Bang
Birgit Bang
Projektleder +45 89 36 55 04 bb@junget.dk
Line Ravn Jensen
Line Ravn Jensen
Projektleder +45 89 36 55 21 lj@junget.dk
Ole G. Nielsen
Ole G. Nielsen
Teknisk Chef +45 89 36 55 29 ogn@junget.dk
Niels P. Winthereig
Niels P. Winthereig
Servicekoordinator +45 89 36 55 17 npw@junget.dk
Klaus B. Petersen
Klaus B. Petersen
Key Account Service +45 89 36 55 11 kbp@junget.dk
Erik Due
Erik Due
Reservedele +45 89 36 55 12 ed@junget.dk
Henrik Jespersen
Henrik Jespersen
Reservedele +45 89 36 55 15 hje@junget.dk
Kristian Dolmer
Kristian Dolmer
Elev +45 89 36 55 28 kdo@junget.dk
Lars Pedersen
Lars Pedersen
Servicetekniker +45 89 36 55 77 lp@junget.dk
Hans Jacobsen
Hans Jacobsen
Servicetekniker +45 89 36 55 51 hj@junget.dk
Anders Grønberg
Anders Grønberg
Servicetekniker +45 89 36 55 76 amg@junge.dk
Jan Rasmussen
Jan Rasmussen
Servicetekniker +45 89 36 55 58 jra@junget.dk
Per Lykke Lauridsen
Per Lykke Lauridsen
Servicetekniker +45 89 36 55 19 pll@junget.dk
Mikael Libner
Mikael Libner
Servicetekniker +45 89 36 55 56 mil@junget.dk
Kasten Bak
Kasten Bak
Servicetekniker +45 89 36 55 57 kba@junget.dk
Allan Karlsen
Allan Karlsen
Servicetekniker +45 89 36 55 82 alk@junget.dk
Martin Jørgensen
Martin Jørgensen
Servicetekniker +45 89 36 55 59 mj@junget.dk
Søren Nilaus
Søren Nilaus
Servicetekniker +45 89 36 55 78 smn@junget.dk
Kenneth Nikolaisen
Kenneth Nikolaisen
Servicetekniker +45 89 36 55 52 kni@junget.dk
Rasmus Lykke
Rasmus Lykke
Servicetekniker +45 89 36 55 87 ral@junget.dk
Mikael Lundqvist
Mikael Lundqvist
Ingeniør +45 89 36 55 05 ml@junget.dk
Poul Lading
Poul Lading
Ingeniør +45 89 36 55 74 pol@junget.dk
Poul Thøgersen
Poul Thøgersen
CEO +45 20 20 61 37 pth@junget.dk
Jesper Andersen
Jesper Andersen
Værktøjsspecialist +45 89 36 55 18 jea@junget.dk
Preben Kristensen
Preben Kristensen
Værktøjsspecialist +45 40 19 33 99 pkr@junget.dk
Ulrich Spliid
Ulrich Spliid
Værktøjsspecialist +45 20 20 61 53 uls@junget.dk
Lars Bommersholdt
Lars Bommersholdt
Værktøjsspecialist +45 41 95 35 06 lbo@junget.dk
Martin Andersen
Martin Andersen
Værktøjsspecialist +45 89 36 55 63 man@junget.dk
Flemming Jørgensen
Flemming Jørgensen
Værktøjsspecialist +45 28 19 60 34 flj@junget.dk
Flemming Meier
Flemming Meier
Værktøjs- og slibekonsulent +45 25 10 25 84 fme@junget.dk
Rene L. Beldam
Rene L. Beldam
Intern salgsleder +45 89 36 55 64 rlb@junget.dk
Knud Lauge Sørensen
Knud Lauge Sørensen
Salgskonsulent, Intern Værktøj +45 89 36 55 62 kls@junget.dk
Lars Mathes
Lars Mathes
Salgskonsulent, Intern Værktøj +45 89 36 55 84 lma@junget.dk
Jan Flaathen Hansen
Jan Flaathen Hansen
Salgskonsulent, Intern Værktøj +45 89 36 55 72 jfh@junget.dk
Søren D. Andersen
Søren D. Andersen
Indkøbsansvarlig +45 89 36 55 14 sda@junget.dk
Finn Jensen
Finn Jensen
Konstruktør +45 89 36 55 08 fij@junget.dk
Flemming Agersnap
Flemming Agersnap
Produktionschef +45 89 36 55 95 fla@junget.dk
Per Zacho
Per Zacho
Værktøjsspecialist - export +45 41 95 35 02 pz@junget.dk
Even H. Rasmussen
Even H. Rasmussen
Junget - Norge +47 905 81 830 even@junget.dk
Poul Thøgersen
Poul Thøgersen
CEO +45 20 20 61 37 pth@junget.dk
Preben Kristensen
Preben Kristensen
Værktøjsspecialist +45 40 19 33 99 pkr@junget.dk
Ulrich Spliid
Ulrich Spliid
Værktøjsspecialist +45 20 20 61 53 uls@junget.dk
Lars Bommersholdt
Lars Bommersholdt
Værktøjsspecialist +45 41 95 35 06 lbo@junget.dk
Martin Andersen
Martin Andersen
Værktøjsspecialist +45 89 36 55 63 man@junget.dk
Flemming Meier
Flemming Meier
Værktøjs- og slibekonsulent +45 25 10 25 84 fme@junget.dk
Jan Flaathen Hansen
Jan Flaathen Hansen
Salgskonsulent, Intern Værktøj +45 89 36 55 72 jfh@junget.dk
Tommy Jakobsen
Tommy Jakobsen
Værktøjs- og slibekonsulent +45 21 46 63 94 toj@junget.dk
Heine H. Sørensen
Heine H. Sørensen
Værktøjs- og slibekonsulent +45 41 95 35 04 hhs@junget.dk
Flemming Agersnap
Flemming Agersnap
Produktionschef +45 89 36 55 95 fla@junget.dk
Anders Holm
Anders Holm
CFO & HR +45 89 36 55 25 ah@junget.dk
Jane V. Baiemler
Jane V. Baiemler
Marketingansvarlig +45 89 36 55 83 jvb@junget.dk
Britta Sand
Britta Sand
Kreditor bogholder +45 89 36 55 24 bsa@junget.dk
Dorte F. Sørensen
Dorte F. Sørensen
Debitor bogholder +45 89 36 55 23 dfs@junget.dk
Torsten G. Ahlbeck
Torsten G. Ahlbeck
IT - Administrator +45 89 36 55 61 tga@junget.dk